Navigation:  Generelt > Sikkerhed >

0.0. Header-Generelt

Administrationsprogrammer

Alle programmer til opsætning og administration er nu samlet i mappen ADMIN (S:\application\admin).

Alle disse programmer kræver, at man kan logge på SQL-databasen med administratorrettigheder, dvs. som user ’root’. Der spørges derfor
efter root-password, når et af disse programmer startes. Følgende tabel viser en oversigt over administrationsprogrammerne og deres funktioner.

0.2. Administrationsprogrammer

ADVARSEL:

Brug af administrationsprogrammerne er normalt forbeholdt al dente medarbejdere.

Administrationsprogrammerne kan forårsage voldsomme skader på din al dente installation, hvis de ikke bruges korrekt.
Kun personer, der har indgående kendskab til program- og databasestrukturen må benytte disse programmer.