Navigation:  Kartoteksbjælken >

7.0. Header Kartoteksbjælken

Alle patienter

Fanen Alle patienter viser hele patientkartoteket, og der er sorteret efter efternavn.

Når der klikkkes på knappen Alle patienter stilles cursoren automatisk i søgefeltet.

7. Alle patienter

Alle søgninger foretages i dette kartotek, men vises under fanen Søgning.

0.1. Pære: Et tryk på F11 kalder listen Alle patienter og placerer cursoren i søgefeltet. Dette shortcut reducerer behovet for at bruge mus.

Obs.: I nogle Windows installationer kan funktionstasten F11 være programmeret til at kalde Internetexplorer, Outlook el.lign.
Hvis dette er tilfældet, fungerer F11 ikke korrekt i al dente, før denne key-funktion i Windows deaktiveres.

Se også:

Søgning