Navigation:  Patienter > Aftalebog > Kalender >

1.0. Header Patienter

Slet aftale - afbud                                                                                        Klik for PDF vejledning

For at slette en aftale, kan man højreklikke på den pågældende aftale

Ved højre klik fremkommer nedenstående liste:

Slet aftale (afbud fra PT) - Nedenstående tekst i vinduet til venstre bliver journalført,

samt aftalen bliver gemt i fanebladet "Afbud" og listen "Alle afbud". Se Afbud / Aflyst

Slet aftale (aflyst) - Nedenstående tekst i vinduet til højre bliver journalført,

samt aftalen bliver gemt i fanebladet "Aflyst" og listen "Alle aflyste". Se Afbud / Aflyst

Slet aftale - Aftalen bliver slettet, og journalført, men ikke gemt.

Eks.:

Har pt. flere tider samme dag, vil man blive spurgt om disse skal medtages.

Svare man JA til nedenstående, bliver teksten journalført. Svarer man NEJ bliver aftalen slettet men ikke journalført. Svarer man Annuller,
annulleres sletningen.