Ret aftale                                                                                                Klik for PDF vejledning

Ved højre klik fremkommer nedenstående liste. Vælg "Vis/rediger aftale".:

Nedenstående vindue fremkommer:

Her kan man ændre:

Tid - Her kan tiden ændres, dog kun med min. 5
minutters interval. Skal tiden flyttes til anden tid, brug "Flyt tid".

Minutter - Her kan ændres hvis tiden skal forkortes eller forlænges.

Aftaletype - Vælg evt. en anden aftaletype. Se bemærkning herunder.

Aftaleteksten - Her kan frit skrives en tekst. Eks. Plast +5
samt TDR. Så kan de nemmere ses i Dagens patienter.

Påmindelser - Der kan svares 'Ingen påmindelser' eller vælges
hvornår der skal afsendes en påmindelse. Dette har kun indflydelse
på denne aftale og ikke på fremtidige aftaler.

Bemærk, hvis en tid, som opdatere indkaldet skal ændres,
så læs nøje hvad der bliver spurgt om i efterfølgende vinduer.
Det kan være JA/NEJ eller blot en bemærkning, men det har
indflydelse på indkaldet.