Navigation:  Patienter > Aftalebog > Kalender >

1.0. Header Patienter

Flyttekassen (OBS: Kun i indkaldeversion 1.0)                                                                Klik for PDF vejledning

Skal man lukke en hel dag, kan det være en fordel at flytte patienterne til flyttekassen.

Skal en hel familie have flyttet deres tider, kan det også være en fordel at benytte flyttekassen.

Der er 2 flyttekasser.

Lokal - kan kun ses på ens egen pc.

Alle - kan ses fra alle pc´ere.

1.3.2. flyttekassen

For at flytte patienter til flyttekassen, kan man trække aftalen til flyttekassen, eller højreklikke og vælg "Send til flyttekassen".

Ved højre klik fremkommer nedenstående liste, vælg "Send til flyttekassen":

1.3.2. ændring af aftale

Patienter der er flyttet til flyttekassen, vil stå som en grå skygge i aftalebogen, indtil de får en ny tid.

Der kan højre klikkes i skygge tiden og vælges "Fortryd flytning".

Skygge tiden forsvinder automatisk, når pt. får en ny tid.

1.3.2. flyttekasse aftaleskygge

Flyt aftaler fra flyttekassen til aftalebogen:

Træk med venstre muse tast fra flyttekassen til tiden i aftalebogen.

Dobbeltklik på pt. i flyttekassen, højre klik i aftalebogen og vælg "Indsæt aftale fra flyttekassen".

Højre klik menu i flyttekassen:

1.3.2. højreklik i flyttekassen