7.0. Header Kartoteksbjælken

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Kartoteksbjælken >

7.0. Header Kartoteksbjælken

Antal patienter

7. Alle patienter

På knapperne for dagens patienter, alle patienter, søgning og søgelister til indkald vises antallet af patienter i den aktuelle liste.

Således har man hurtigt et overblik over hvor mange patienter der er i kartoteket, hvor mange inaktive, hvor mange i dag osv.

Antallet i kartoteket Alle patienter er exkl. inaktive patienter.

Antallet af inaktive patienter fås ved at skrive Inaktiv i søgefeltet og klikke Enter eller på søgeknappen S.