Navigation:  Økonomi > Debitorer >

2.0. Header-Økonomi

5.0. Fanen Debitorer                Kommune (social, tandkort osv.)

Når patienten har medicinkort/heldbredstillæg, kan regningen sendes direkte til kommunen, via e-faktura.

Beskrivelse af felterne, se 03-Kommune BUT

Der kan oprettes flere afdelinger på samme kommune.

Eks. hvis Århus kommune skal oprettes 2 gange, med 2 forskellige afdelinger og 2 forskellige EAN-numre.

Det er blot vigtigt at der er EAN numre på afdelingerne. Ønsker man ikke at sende via e-faktura, undlades fluebenet i feltet E-faktura.

Åbne poster og konto

Bemærk, at åbne poster tilhører kommunen og ikke afdelingen.

Derfor er det samme indhold i Åbne poster, uanset hvilke afd. man klikker i åbne poster på, inden for samme kommune.