Dobbelt bookning                                                                                        Klik for PDF vejledning

Det er muligt at dobbeltbooke ud for alle aftaler.

Man skal dobbeltklikke på en tidsenhed eller markere med venstre musetast, ved siden af den oprindlige aftale. Altså skal man ud i det hvide
af aftalebogen for at kan sætte endnu en tid af.

I Opsætning - Visning, kan det defineres hvordan dobbeltbookning skal vises.

Her vises den i en ekstra kasse som lægger henover den eksisterende tid.