Navigation:  Stamdata > Indstillinger >

5.0. HeaderStamdata

Egne programmer

Redigering af listen over egne programmer.

Anvendes til opbygning af en liste over de programmer/webadresser der anvendes på klinikken i det daglige.

Klik Ny og skriv programnavnet eller navnet på web-siden i feltet.

Klik Gennemse og find placeringen af EXE-filen i det relevante bibliotek, eller skriv den ønskede web-adresse.

Eksempel: Under Stamdata - Indstillinger – Egne programmer indtastes ‚Lægemiddelkataloget' i feltet 'Programnavn'. I feltet ‚Program sti / Web url' indtastes ‚www.lk-online.dk'.

Klikker man herefter på knappen „Programmer" og vælger linien „Lægemiddelkataloget" åbnes lægemiddelkatologets web-side, hvor man straks kan søge efter en beskrivelse af et lægemiddel.

Afslut ved at klikke på Gem.

Opsætning af Varebestillingsprogram.

Skriv en Internetadresse direkte på Kommando-linien, eller find det ønskede offline program ved hjælp af knappen Gennemse. Afslut med Gem.

Opsætning af standard mail program

Klik på knappen Gennemse og find i filstrukturen .exe filen for det program du ønsker at anvende til forsendelse og modtagelse af e-mails.

Se også:

Knappen Program

Varebestilling

Send e-mail