Navigation:  Patienter > Aftalebog > Opsætning > Opsætning generel >

1.0. Header Patienter

Ferie og fridage                                                                                        Klik for PDF vejledning

Funktionen anvendes til registrering af ferie-/fridage for samtlige klinikkens medarbejdere (hvis de er oprettede i systemet).

Hvis der kun skal lukkes halve dage, så brug almen aftale.

Vælg klinik.

Vælg behandler.

Klik 'Opret ny'.

Skriv evt. en tekst i feltet "Tekst".

Vælg datoen i felterne 'Dato fra' og 'Dato til'.

Eller vælg i listen ferie eller kursus.

Klik Gem.

Klik 'Opret Ny', hvis der skal oprettes flere.

Ferien er farvet med en anden baggrund, samt hvis man har skrevet en tekst, kan denne ses i aftalebogen.

Obs.: Helligdage er lagt ind, men ikke Grundlovsdag, Juleaften og Nytårsaften. Dette skal således gøres manuelt hvis klinikken holder lukket på disse dage.

Se også:

Kalenderfarver