Navigation:  Patienter > Regning > Sygesikringsafregning >

1.0. Header Patienter

Gensend afregning

Hvis der en sjælden gang er behov for at gensende en sygesikringsafregning (internet- eller serverproblemer) kan man nu nemt gensende afregningen.

Klik på knappen Gensend afregning.

Vinduet der åbnes er opbygget nøjagtigt som vinduet under "check afregningsfil".

Vælg afregningsmåned og om filen er sendt tidligere.

Vælg den ønskede afregningsfil fra liste til højre og klik "Send".

Bemærk!

Filen overføres direkte til kommunedatas EDI-mailbox ligesom afregningen.

Der må derfor kun gensendes, hvis der opstod en fejl under forsendelsen af den

oprindelige afregning, eller hvis al dentes support har bedt om at filen gensendes.