Navigation:  Indkald 2.0 >

1.0. Header Patienter

Indkald typer                                                                                                Klik for PDF vejledning

Under Patient fanen - Indkald - 'Rediger'

Her kan man vælge hvordan den enkelte patient skal indkaldes under Indkald - Opsætning

Intet indkald - valgt af patient

- Patient ønsker ikke at blive indkaldt (henvender selv).

Intet indkald - valgt af klinik

- Klinik vælger ikke at indkalde patient af forskellige årsager.

Besked med tid

- Klinikken vælger en tid ud fra patientes foretrukne mødetider og sender kort, E-mail, SMS eller en kombination af disse tre.

Besked uden tid

- Klinikken indkalder patient uden en tid med kort, E-mail, SMS eller en kombination af disse tre. Patienten skal kontakte klinikken selv.

Telefonisk

- Patienten ønsker telefonisk indkald.

Intet indkald - dropout

- Denne status sættes automatisk efter klinikken maks. antal indkald. Klinikken har sendt et dropout brev til patienten.

Kort/Brev, E-mail og SMS.

Ovenstående er de indkaldemuligheder der er i al dente. Man kan frit imellem de tre og man kan kombinere dem og for at sikre at patienten bliver indkaldt.

Det er vigtigt at der er udfyldt E-mail adresse og mobil telefon nr. med type 'Mobil 1'.

Næste indkald hos:

TL - Tandlæge

TP - Tandplejer

TL+TP - Tandlæge og Tandplejer

TP+TL - Tandplejer og Tandlæge

Sekvens

Vælger man sekvens skal man trykke på 'S'

Højre klik for at oprette:

Udfyld ved hjælp af drop down menu:

SU og FU interval. Standard minutter, klinik og indkaldenote.

Indkaldenote kan man udfylde og sætte parameter op i indkaldekort og E-mail. F. eks. 'Husk medicinkort'

Se også:

Knappen Aftaler

Default patient