Navigation:  Stamdata > Data > Datasikring/Restore >

5.0. HeaderStamdata

Indlæs datasikring

Indlæser en tidligere generet datasikringsfil. Dette letter genindlæsningen ved transport af data mellem praksis og hjem samt ved brug af
datasikringen som "intern kopi" før store kørsler.

Ved genindlæsning af data vises en liste over de datasikringer der findes. Default markeres den yngste til at blive genindlæst. Vælger man
en anden, advarer programmet om, at man ikke har valgt den yngste datasikring.

Indlæsningen er først afsluttet når nedenstående dialogbox vises.

5.4.1. Datasikring afsluttet

Se også:

Automatisk backup