Navigation:  Generelt > Sikkerhed >

0.0. Header-Generelt

Kryptering

I forbindelse med de nye sikkerhedsfunktioner gør al dente udstrakt brug af kryptering.

Alle brugernavne, passwords og andre sikkerhedsrelevante data krypteres med 128 bits nøgler, så det ikke er muligt at læse disse ved et
forsøg på at læse datafelterne fra et program udenfor al dente.

Derudover bliver alle dataudtræk, dvs. datasikringer, eksport af patientdata og ftp-overførsler krypteret, så det ikke er muligt for
uvedkommende at læse eventuelle personfølsomme data.