0.0. Header-Generelt

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Generelt > Sikkerhed >

0.0. Header-Generelt

Sæt logon metode

Det er muligt at logge på al dente med et såkaldt ’single-sign-on’, hvilket betyder, at brugernavnet til al dente overtages direkte fra det brugernavn,
det bruges til at logge ind på Windows. Funktionen aktiveres ved at vælge Benyt Windows logon.

Logonmetode

Funktionen kræver, at der oprettes en user-account både i Windows og i al dente, og at brugernavnet og passwordet skal være eksakt det samme.

Desuden er det vigtigt, at Windows brugeren ikke må kunne logge på automatisk uden at indtaste passwordet, når Windows startes, da der
ellers er direkte adgang til al dente.

Funktionen er udviklet specielt til store offentlige klinikker, der har et detaljeret sikkerheds-setup med veldefinerede user-accounts.

Funktionen bringer næppe fordele for installationer i privat praksis.