Navigation:  Topbjælken >

6.0. Header - Topbjælken

Mødetid

I mødetids funktionerne kan der opsættes en enkel oversigt over patientens foretrukne mødetider.

I aftalebogen vil der blive taget hensyn til disse indstillinger under Søg, Næste foretrukne tid.

For at rette/vedligeholde disse mødetider, gå i patientforside og 'Mødetider' som ligger lige over 'Gem' knappen:

Marker de dage pt. bedst kan komme til tandlæge.

Lige og ulige uger skal kun markeres/angives, hvis der er tale om en begrænsning af patientens mødemulighed.

Eks.: Markering af Lige betyder at patienten kun kan indkaldes i lige uger. Ved begge markering/angivet, søges der i både lige og ulige uger.

Bemærk, der må ikke stå eks. 0900-0900 i feltet med foretrukne mødetider. Herved kan der ikke søges på tider, da der ikke er plads til en aftale
på eks. 15 min. mellem kl. 9 og kl. 9. Skriv istedet 0900-0915, såfremt det er 15 min tid. Ved 30 min. tider skal der stå 0900-0930 osv.

Herved tilbydes kun en tid kl. 9.

Se også:

Søg ledige tider