Navigation:  Patienter > Regning >

1.0. Header Patienter

Regning til ’anden debitor’                                                                                Klik for PDF vejledning

Klik for video

Ønsker man at en anden debitor (fx et forsikringsselskab eller et hospital) skal betale hele eller dele af en regning, skal denne debitor
være oprettet under ’andre debitorer’ i Økonomi. Eller oprettes den.

Marker de ønskede linjer i regningsfanen, højreklikker og sæt debitor/tilskud og vælg ’Andre debitorer’ og sæt tilskud.

Klik på skriv regning og tryk på udskriv og der kommer nu et vindue op hvor du kan vælge debitoren.

Video: