Navigation:  Stamdata > Ydelser > Prisopdatering >

5.0. HeaderStamdata

Prisopdateringstabel

Prisopdateringer foretages udelukkende i såkaldte skyggetabeller, dvs. eksakte kopier af prislisterne. Man kan således opdatere priserne i god
tid før skæringsdatoen og så blot aktivere den nye prisliste med knappen "Aktivér ny prisliste".

Der er flere måder at opdatere priserne på, men den absolut nemmeste og hurtigste metode er at benytte det reguleringstillæg, der angives
på de nye prislister fra DTF.

Opdateringen foretages i et selvstændigt modul, der åbnes, når knappen "Prisopdatering" klikkes.

Det er individuelt om gruppe 2 priserne skal rettes med samme procentsats som gruppe 1. Dette afgøres af om der er "flueben" i boksen ved
siden af knappen Opdater via reguleringstillæg.

Klik "Vejledning" for at få en kort beskrivelse af modulets funktioner.

Klikkes knappen "Reset skyggetabel", kopieres de momentant gyldige prislister til skyggetabellerne. Denne funktion kan også benyttes, hvis
man har fået registreret nogle forkerte priser og vil starte forfra.

Priserne kan opdateres på 3 forskellige måder.

Se også:

Manuel prisopdatering

Reguleringstillæg