Telefonnumre

Ved oprettelse af telefonnummer klikkes først på pilen i feltet "Telefonnumre" og derefter på Ny/Rediger.

Nedenstående billede fremkommer.

Skriv telefonnummeret og vælg type i rullemenuen og afslut med Gem.

Ved redigering af patientens telefonnummer, åbnes ovenstående vindue, klik på det nummer der ønskes redigeret. Når det enkelte nummer er
redigeret, afslut da med Gem - Luk.

Der må IKKE stå andet i feltet Type, end det der kan vælges fra listen. Skriv i stedet i feltet Lokal, hvis der er tilføjelser. Eks, mobilnummeret
på mor, der er tastet ind på barnet. Skriv Mor i feltet Lokal.

Bemæk! Patientens telefonnummer kan også ses i øverste venstre hjørne, dog ikke når ydelseskartoteket er valgt..