Navigation:  Generelt >

0.0. Header-Generelt

Udskrifter

Alle udskrifter vises i et nyt vindue, der kan bearbejde såvel RTF-tekst som de 'gamle' ASC-tekstformater.

RTF dokumenterne gemmes i et andet bibliotek end asc-dokumenterne. Ved udskrift ser al dente først efter om det valgte dokument findes
i RTF-mappen. Hvis dette ikke er tilfældet forsøges dokumentet hentet fra asc-mappen. Findes dokumentet i begge mapper, opfordres man
til at vælge dokumentet

Ved udskriftsvisningen findes valgmulighederne 'Vælg printer', 'Print', Send som email' og 'Mail som PDF'

0.1. Udskriftmuligheder

Der printes til standardprinteren eller til den printer, der sidst er valgt med funktionen 'Vælg printer'.

Med zoomknappen kan teksten i vinduet forstørres eller formindskes trinløst.

Det er muligt at redigere teksten i vinduet før udskriften. Det er dog ikke muligt at ændre formateringen (font, størrelse, type osv.)

Se også:

Send som Email med alCOM modulet.