8.0. Header alCOM basic

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  alCOM > alCOM basic > Funktioner alCOM > E-mail alCOM >

8.0. Header alCOM basic

Installation af SMTP Queue

Installationsprogrammet til SMTP-queue findes under UTILS mappen (S:\UTILS) og hedder

'ChilkatSmtpQ.msi'.

Start programmet.

8.2.1. Chikat 1

8.2.1. Chikat 2

Hvis du logger på Windows med forskellige brugernavne, bør der optionen 'everyone' aktiveres, da funktionen ellers kun virker for den aktuelle bruger.

Når installationen er afsluttet, er servicen installeret og klar til brug.

Hvis du ønsker at ændre i konfigurationen, findes konfigurationsprogrammet under Start – alle programmer - Chilkat smtpQ – Configure smtpQ

8.2.1. Chikat konfiguration

Her kan man bl.a. indstille mappen, der benyttes til mail queuen.

8.2.1. Chikat manager