Navigation:  alCOM > alCOM basic > Funktioner alCOM > Automatisk forsendelse af SMS >

8.0. Header alCOM basic

Kontrol af afsendelse

Hvordan ser man, om en automatisk SMS er blevet sendt.

I listen med Dagens patienter vises det løbende om de planlagte SMS-beskeder er blevet sendt, idet farven på klokkeslettet i så fald skifter til gul.

Hvis den planlagte SMS ikke er blevet sendt(fx. i forbindelse med fejl i Internetforbindelsen), skifter farven på klokkeslettet til lysegrå.

8.2.1. Check SMS 1   8.2.1. Check SMS 2

Man ved således mindst en time (mindste enhed) før aftalen, om der er sendt SMS til patienten.