5.0. HeaderStamdata

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Stamdata > Tekster > Breve (stamdata) >

5.0. HeaderStamdata

Oprettelse, sletning og redigering                                                                        Klik for PDF vejledning

al dente er leveret med en række standardbreve der kan tilpasses den enkelte klinik.

Oprettelse af breve:

Klik på Opret. Skriv brevets navn i boksen Brev navn og brevteksten skrivefeltet.

Klik afslutningsvis Gem.

Sletning af breve:

Marker et dokument i boksen Breve. Klik på Slet og Ja til spørgsmålet om der ønskes sletning.

Redigering af breve:

Marker et dokument i boksen Breve, rediger indholdet i boksen Brevtekst og afslut med at klikke på Gem.

Ønskes et større arbejdsfelt i editoren klikkes på knappen <> i nederste højre hjørne.

For en nærmere beskrivelse af teksteditorens funktioner klik nedenstående på linket Funktioner.

Se også:

Parameterfelter i breve

Mærker og Relationer i breve

Kald af Makro/Ydelser i breve

Funktioner i aldenteXT