Patientoplysninger

Indeholder alle adresse og kommunikationsfelter med righoldige muligheder for specielle registreringer der letter den daglige patientadministration.

I patientbilledet er der en søgeknap (S) ud for feltet Adresse og feltet Telefon.

Et klik på søgeknappen viser alle patienter med den samme adresse, hhv. samme telefonnummer i søgelisten til venstre på skærmen.

Når postnummeret er skrevet og der klikkes Enter eller Tab, indføres by, region og kommune automatisk.

Hvis postnummeret dækker et område med flere kommuner, kommer der en dialogbox, hvor den rigtige kommune kan vælges.

Hvis kommunen ikke er oprettet i debitorkartoteket, fremkommer følgende besked:

1.1. ean

Bemærk: Hvis det er en BUT patient (barn under 18 år) SKAL der kommunen være oprettet og der SKAL vælges et EAN nr for patienten.

Er det en voksen patient, skal kommunen kun oprettes, såfremt der skal ydes tilskud fra Kommunen til betaling af regningen, medicinkort osv.

Kommunen oprettes i 'Økonomi - Debitor - Kommune'.

Se også:

Telefonnumre

Patient status