Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper > Åbne poster >

6.0. Header - Topbjælken

Åbne poster

Når patient regningen er faktureret, er den samtidigt bogført og fremgår ikke længere på fanen Regning.

Betalingen registreres under knappen Åbne poster, ved at markere et flueben ud for den ønskede postering,

vælge Kasse, Bank, Giro eller Dankort og klikke Betal.

Følgende muligheder:

Se posteringerne på regningen ved at klikke i + ud for dato.

6.2.7. Posteringer

Ændre Forfald eller Rykkerkode, ved at højreklikke på regningslinien og vælge fra listen

6.2.7. Hojreklik

Betal noget af regningen, ved at skrive beløbet i feltet Betaling, vælg betalingsmåde og tryk Betal.

6.2.7. delbetaling

Eller skriv beløbet i nederste felt. Er der flere regninger på pt. vil al dente automatisk udligne de ældste regninger først.

6.2.7. delbetalingNederst

Se også:

Forudbetaling

Rate

Nyt indbetalingskort

Indstillinger

Afskriv

Udligning