Årsafslutning                                                                        Klik her for vejledning i bogføring af efterposteringer

Gå i 'Økonomi', 'Opslag/Udskrifter' og vælg "Regnskab" og "Årsafslutning"

Tjek at det er den rigtige dato der står i feltet. Det SKAL være datoen for den sidste dag i regnskabsåret. Det er meget vigtigt. I Regnskab kan man
se datoen for den sidste årsafslutning.

Tjek at konto for driftsresultat er den rigtige. Se evt. kontoplanen

Tryk KØR

2.3. årsafslutning

Tjek endnu engang at det er den rigtige periode

2.3. årsafslutning periode

Det eneste papir der kommer ud, er nedenstående, hvori der står om kørslen er gennemført korrekt.

2.3. årsafslutning print

Følgende udskrifter kan være relevante i forbindelse med årsafslutning:

Debitor saldoliste pr. en dato. (den sidste dato i regnskabsåret)

Kreditorsaldoliste pr. en dato. Kun hvis i bruger kreditormodulet.

Balance for regnskabsåret samt Primotal

Igangværende behandlinger pr. en dato

Evt. alle posteringer. Vælg første konto i kontoplanen til sidste konto og send som vedhæftet fil.

Bemærk: Der kan køres årsafslutning selvom der arbejdes på systemet og også selvom man er begyndt at bogføre i det nye regnskabsår.